Дві шполянки відзначили 92-й день народження

Дві шполянки відзначили 92-й день народження

Днями дві місцеві жительки-однолітки із села Кримки Шполянської міської ОТГ святкували свій 92-й день народження. У селі цих бабусь неабияк шанують, адже вони доповнюють когорту почесних громадян, на трудовому прикладі та слушних порадах яких виросло не одне покоління односельчан. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській міській раді.

9 липня святкувала свої 92 роки Ольга Коваленко, а 10 липня приймала вітання від усієї кримківської родини Марія Гульченко.

Із цієї нагоди до стареньких іменинниць з найкращими побажаннями та подарунками завітали й представники об’єднаної територіальної громади – керуюча справами виконавчого комітету Шполянської міської ради Тетяна Герус, голова ради ветеранів війни та праці міської ОТГ Микола Торба, в.о. старости села Кримки, Микола Запорожець, та працівник із соціальної роботи, Ольга Колісніченко.

Об’єднують цих двох різних жінок спогади з дитинства та юності: страшний голод 32−33 років, кривава війна та тяжкі роки післявоєнної відбудови.

Марія Іванівна Гульченко присвятила все своє життя сім’ї, виховавши сина, та роботі, маючи за плечима понад 40 років загального трудового стажу. Зараз вона щаслива бабуся двох онуків та одного правнука. Проживає одна, адже єдиний син із родиною далеко у Росії.

Дві шполянки відзначили 92-й день народження

Ольга Наумівна Коваленко на відміну від попередньої іменинниці у своєму житті не відчула радість материнства, тому цілком поринула в роботу − працювала протягом всього часу в місцевому колгоспі.
− Робила все, що скажуть − ланковою у рільничій бригаді, дояркою, носила сіно, працювала під час посівної, і в жнива, − зазначає Ольга Іванівна.
Гості побажали іменинницям, ветеранам війни, заслуженим ветеранам праці, насамперед, здоров’я, миру і спокою та пообіцяли стареньким обов’язково завітати на 100-річний ювілей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x