Застілля переросло в бійку

Застілля переросло в бійку

Конфлікт, який виник між товаришами, завершився для одного з них лікарняним ліжком. Відносно іншого відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України.

«Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції з приймального відділення однієї з лікарень міста надійшло повідомлення про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 57-річного місцевого жителя з проникаючим ножовим пораненням. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік поступив до лікарні в стані сильного алкогольного сп’яніння. Потерпілий розповів, що напередодні він разом з товаришами завітали до спільного знайомого. Чоловік накрив стіл, не обійшлося без оковитої. Коли випито було вже чимало, між потерпілим та господарем помешкання виник конфлікт, який переріс у бійку. Як розповідали свідки події, 44-річний господар квартири схопив ножа та вдарив ним 57-річного гостя.

Наразі зловмисника затримано. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x