Уманчанка відзначила 100-річчя

Уманчанка відзначила 100-річчя

16 липня 2017 року свій славний 100-річний ювілей відзначила сумлінна та відповідальна трудівниця, поважана та шанована жінка, уманчанка Віра Федорівна Гончарук. Про це «Нова Доба» дізналася в сайті управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

Віра Федорівна народилася у далекому 1917 році у робітничо-селянській сім’ї. Батько загинув на фронті, а мама померла, коли дівчинці ще не виповнилося і двох років. Ювілярка здобула 7 класів освіти. Заміж вийшла за уманчанина Гончарука Василя Михайловича, який став надійною підтримкою та опорою для неї. Але щастя родини перервала війна. Чоловік пройшов всю Другу світову війну, був ад’ютантом у генерала Радзієвського, дійшов до Берліна, мав багато державних нагород.

Віра Федорівна має трьох дітей, п’ятеро онуків, п’ятеро правнуків, і дочекалася одного праправнука.
Міська влада постійно опікується та шанує довгожителів. З міського бюджету відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» надаються додаткові пільги на житлово-комунальні послуги, послуги зв’язку та радіо. Згідно з чинним законодавством 100-річним громадянам з Державного бюджету виплачується надбавка до пенсії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x