На Жашківщині у керівника підприємства украли машину

На Жашківщині у керівника підприємства украли машину

Викрадачем виявився раніше судимий 33-річний житель одного із сіл Жашківського району. Викрадений транспортний засіб вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Маньківського відділення поліції надійшло повідомлення від 58-річного керівника фермерського підприємства одного із сіл Маньківського району про незаконне заволодіння його автомобілем. Чоловік розповів, що близько першої години ночі залишив транспортний засіб біля сільського будинку культури. У салоні були документи на вказаний автомобіль та гроші в сумі 60 000 гривень.

Отримавши опис викраденого легковика, правоохоронці взялися за його пошуки. В ході оперативно-пошукових заходів до поліцейських надійшла інформація, що місцеві жителі сусіднього села скаржаться на водія, який в стані алкогольного сп’яніння їздить вулицями з великою швидкістю на автомобілі, схожому на викрадений.

Чоловіка затримали біля річки за селом, де він переховувався від правоохоронців. Ним виявився раніше судимий за незаконні заволодіння транспортними засобами 33-річний житель Жашківського району. Його доставили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що автівку він вкрав, щоб покататися. Побачив, що в салоні велика кількість коштів, витратив 4 тисячі гривень на харчі, алкоголь та розваги.

Речові докази вилучено. За даним фактом Маньківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x