У Червоній Слободі продовжують ремонт вулиці

У Червоній Слободі продовжують ремонт вулиці

У селі Червона Слобода Черкаського району на автодорозі державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук продовжилися роботи з виконання поточного середнього ремонту автодороги, яка проходить через село вулицею Чигиринський Шлях.
На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Главшляхбуд» продовжуються роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі Р-10 на ділянці км 98+246 – км 106+000. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Для якісного виконання ремонтних робіт та дотримання технологічного процесу, підрядником, перед укладанням вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, було ліквідовано дефекти дорожньої основи.
Наразі відбуваються роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на лівій стороні ділянки дороги. У планах підрядної організації, закінчити роботи з влаштування вирівнюю чого шару на всій раніше відфрезерованій ділянці та виконати роботи з влаштування шару покриття зі ЩМА-20. Разом з тим, виконуються роботи з фрезерування старого покриття наступної ділянки дороги.
Як повідомлялося, у селі Червона Слобода Черкаського району тривають роботи з влаштування зовнішнього освітлення ділянки дороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук по вулиці Чигиринський Шлях.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Геобудсерсіс Плюс» на ділянці дороги Р-10 км 130+650 – км 105+000 вже влаштовано зовнішнє освітлення цієї ділянки дороги. Тут встановлено 42 опори зовнішнього освітлення, на яких змонтовано сучасні енергозберігаючі світлодіодні LED світильники. Наразі роботи з влаштування зовнішнього освітлення дороги у селі Червона Слобода продовжуються на іншій ділянці дороги Р-10 км 98+550 – км 101+950. Тут також буде влаштовано зовнішнє освітлення ділянки автодороги: буде встановлено 32 опори зовнішнього освітлення з світлодіодними LED світильниками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x