У жителя Маньківщини знайшли боєприпаси і наркотики

У жителя Маньківщини знайшли боєприпаси і наркотики

Затримано жителя Маньківського району, який у себе вдома зберігав бойову гранату, патрони та наркотичну речовину рослинного походження. За даними фактом відкрито два кримінальні провадження. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В ході обшуку працівники Маньківського відділення поліції виявили в одній із кімнат будинку ручну бойову гранату РГД-5 з уніфікованим підривником, 38 патронів калібру 5,45 мм, а також пакетик з подрібненою сухою коноплею вагою 6,5 г. За словами 47-річного підозрюваного, боєприпаси він знайшов біля річки, а дикорослі рослини коноплі вирвав на полі для власного вживання.

За даним фактом Маньківським відділенням поліції відкрито два кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x