Двоє черкащан вирушили у складі національної збірної на Дефлімпійські ігри

Двоє черкащан вирушили у складі національної збірної на Дефлімпійські ігри

У Києві урочисто провели національну дефілімпійську збірну України. Спортсмени вирушили на XXIII літні Дефлімпійські ігри, які відбудуться 18-30 липня в місті Самсун (Туреччина). (легка атлетика).Від Черкащини до складу збірної увійшли два атлети. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон», який посилається на Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Учасники світових ігор із Черкащини – Віктор Пустовіт (футбол) та Микола Кулик.

Двоє черкащан вирушили у складі національної збірної на Дефлімпійські ігри Загалом 219 спортсменів України з вадами слуху братимуть участь у 16 видах спорту (бадмінтон, баскетбол (чоловіки/ жінки), боротьба вільна та греко-римська, боулінг, волейбол (чоловіки/ жінки), дзюдо, карате, стрільба кульова, легка атлетика, плавання, пляжний волейбол (чоловіки/ жінки), спортивне орієнтування, теніс настільний, тхеквондо, футбол (чоловіки) з 21 видів спорту, представлених на Іграх.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов передав спортсменам та тренерам вітання від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, а також від себе особисто: «Підкорюючи п’єдестал у турецькому місті Самсун, пам’ятайте, що Ви – нащадки славного козацького роду. Кожна ваша спортивна перемога є внеском у боротьбу за свободу та незалежність Батьківщини. Міністерство молоді та спорту разом з Національним комітетом спорту інвалідів та Спортивною федерацією глухих зробили все можливе, щоб допомогти в підготовці. Знаю, що сила, незламна воля та патріотизм – у вас у крові. Ви неодноразово доводили це всьому світові, будучи відданими синами та доньками України. Тож нехай мільйони сердець і підтримка співвітчизників, що вболіватимуть за Вас, додадуть ще більшої впевненості та віри у перемогу в ім’я української держави!».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x