Якою буде погода в області в четвер

Якою буде погода в області в четвер

На Черкащині за дві останні доби відмічалось суттєве коливання температурного фону. Після аномально теплої доби 7 листопада із денним максимумом температури повітря +16−+20°, минула доба видалась прохолодною – максимальна температура повітря по області не перевищувала +5−+7°. Дискомфорту додали зливові та облогові дощі різної інтенсивності. У північних районах області випало 0,6-2,5 мм (5-20% декадної норми), на решті території – 6-20 мм (45-180% декадної норми). Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Із синоптичної карти видно, що на погоду Черкащини продовжують впливати циклони, що переміщуються із Середземного моря на схід України. У своїй передній частині вони несуть тепло і облогові дощі, а в тиловій – похолодання та зливові опади. Так і зараз, на Черкащину найближчої ночі прийде тепла повітряна маса з температурою +5−+10° та облогові дощі, а завтра вдень вітер поверне на північно-західний і посилиться, температура знизиться до 0−+5º.

У п’ятницю та суботу очікується перерва в опадах на фоні прохолодної погоди, а наступний циклон з дощами підійде до Черкащини в неділю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x