Про легальне працевлаштування розкажуть черкащанам

Про легальне працевлаштування розкажуть черкащанам

Черкащина – одна з 4 областей України, де реалізується Пілотна кампанія з виявлення незадекларованої праці. По серпень включно триватиме інформаційний блок – надання роз’яснень з питань легального працевлаштування. Потому –інспекційні відвідування фахівцями Державної служби України з питань праці роботодавців з метою виявлення фактів незадекларованої праці. Особлива увага на Черкащині – галузям сільського господарства та сфери торгівлі. Державна фіскальна служба України – партнер Держпраці при проведенні Пілотної кампанії.
Як правильно оформити працівника на роботу, коли і в які терміни повідомити про це ДФС, як нараховувати зарплату працівникам і розрахувати правильно податки (на прикладах), а також які наслідки незадекларованої праці – пропонуємо читачам Черкаської обласної газети «Нова Доба» почути відповіді на ці та інші запитання за темою 20 липня зателефонувавши з 11-00 до 12-00 за номером 54-20-86.

Спікер від ДФС – заступник начальник управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко.
Спікер від Держпраці – начальник управління Держпраці у Черкаській області Олена Лазарєва.
Голова Черкаської міської профспілки «Солідарність» Ольга Ракова.
Питання для висвітлення можна надсилати на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua та адресу «Нової Доби» Gazeta@novadoba.com.ua

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x