Веслувальники Черкащини здобули медалі чемпіонату України

Веслувальники Черкащини здобули медалі чемпіонату України

Особистий чемпіонат України з веслування на байдарках і каное днями приймало місто Дніпро. Черкащани на змаганнях вибороли низку призових місць. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Результати:
Юлія Юрійчук у байдарці-двійці на дистанції 200 метрів виборола третє місце, у байдарці-четвірці на цій же дистанції здобула перше місце, у байдарці-четвірці на 500-метрівці посіла третє місце, а збірному екіпажі байдарки-двійки фінішувала першою на дистанції 1000 метрів. Тренер Іщенко В. О.

Олександр Гарань, Богдан Жовтнюк та Владислав Мегесь в байдарці-четвірці на дистанції 200 метрів здобули третє місце. Тренери: Грязнов В. Г., Іванов О. К., Іщенко В. О., Рожанський О. Є.

Владислав Мегесь та Олександр Гарань в байдарці двійці на дистанції 500 метрів вибороли «бронзу». Тренери: Іщенко В. О., Рожанський О. Є.

Олександр Гарань, Богдан Жовтнюк та Владислав Мегесь у складі байдарки-четвірки на дистанції 500 метрів та 1000 метрів здобули треті місця. Тренери: Грязнов В. Г., Іванов О. К., Іщенко В. О., Рожанський О. Є.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x