У Золотоноші затримали нічних квартирних злодюжок

У Золотоноші затримали нічних квартирних злодюжок

У Золотоноші поліцейські затримали дует крадіїв, на рахунку яких 7 епізодів кримінальної діяльності. Крадіжки чоловіки вчиняли переважно вночі, коли потерпілі відпочивали. Проникаючи через незачинене вікно, зловмисники викрадали з середини приміщення цінні речі та тікали на своєму авто. Поліцейські затримали крадіїв одразу після чергової крадіжки. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці Золотоніського відділу поліції та спецпідрозділу ГУНП учора зранку затримали крадіїв – одразу після вчинення чергової крадіжки. Під час огляду автомобіля підозрюваних, працівники поліції виявили викрадені речі. Зловмисниками виявились 32- та 33-річний жителі міст Сміла та Золотоноша. На рахунку підозрюваних 7 епізодів кримінальної діяльності.

Чоловіки діяли за чітко налагодженою схемою: з вікона на перших поверхах будинків та квартир знімали москітну сітку та проникали до приміщення, звідки викрадали найцінніше – ноутбуки, планшети, гроші, золото та інше. Награбоване переважно збували до ломбарду, а решту витрачали на розваги.

Чоловіків затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x