У Черкасах нетверезий чоловік забрав у дітей велосипед

У Черкасах нетверезий чоловік забрав у дітей велосипед

Зловмисником виявився 45-річний житель Черкас. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння в парку у дітей намагайся викрасти два велосипеди. Хлопцям один транспортний засіб вдалося забрати, інший – вилучили правоохоронці. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від 49-річного жителя міста про грабіж. Чоловік розповів поліцейським, що його 12-річний син з двома друзями двома велосипедами поїхали до одного із парків міста. Під час купання хлопців у водоймі до їхніх транспортних засобів підійшов невідомий чоловік, і на їхніх очах забрав обидва велосипеди. Хлопці побігли за ним та відібрали лише один із транспортних засобів. На велосипеді сина заявника нападник зміг утекти.

Зловмисника затримали, коли той їхав містом на викраденому велосипеді. Ним виявився 45-річний черкащанин. Чоловік зізнався у вчиненому, розповів, що на крадіжку пішов через велику кількість випитого алкоголю.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частини 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x