У Черкасах втопився чоловік

У Черкасах втопився чоловік

Учора у Черкасах на Дніпрі сталася чергова трагедія, до якої саме й призвели горілка та безпечність людини. Компанія чоловіків після напруженого робочого дня вирішила відпочити. Аби покращити релаксацію, місце обрали мальовниче, у районі міської зони відпочинку «Живчик» поближче до води.

Після вживання оковитої потягло освіжитися. Через певний час зібравшись на березі помітили відсутність 51-річного товариша. Пошуки були нетривалими, його тіло знаходилось у кількох метрах від берега. Зараз важко оцінити ефективність реанімаційних заходів, які зі слів учасників події, вони проводили намагаючись повернути до життя свого товариша, проте результат відомий, чоловік загинув. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» речник УДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Поява «швидкої», яку викликали на місце події, враховуючи скільки минуло часу, ситуацію змінити не могла.

Із початку року на водних об‘єктах області з громадянами сталося 28 надзвичайних пригод, під час яких 20 людей потонули, 10 вдалось врятувати.

Управління ДСНС нагадує, черкащанам, що найбільш безпечними місцями для відпочинку у Черкасах, є комунальні пляжі: «Пушкінський», «Соснівський», «Смілянський», та приватний пляж «Бочка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x