Готуємо маски для обличчя з дині

Готуємо маски для обличчя з дині

Диня – це не тільки смачний і корисний овоч, але ще й відмінний косметичний засіб. Маски для обличчя з дині відмінно зволожать, наситять і омолодять шкіру. Вітаміни, що містить цей овоч, відстрочують старіння і відновлюють обличчя після сонячних ванн.

Маска з дині для нормальної шкіри обличчя
М’якоть дині змішайте з 1 чайною ложкою меду та 1 столовою ложкою сметани. Добре перемішайте. Маску для обличчя з дині наносять на 15–20 хвилин, а потім змивають прохолодною водою.
Іще одна маска для нормальної шкіри: пюре з дині (2 столові ложки) перемішати з 2 столовими ложками м’якоті сливи, розбавити оливковою олією (чайну ложку). Застосовувати так само.

Маска з дині для жирної шкіри обличчя
Невеликий шматочок дині розітріть в однорідну кашку, щоб вийшло не менше 2 столові ложки м’якоті. В отриману суміш додайте 1 збитий яєчний білок і 1 столову ложку меду. Усе ретельно перемішайте. Перед нанесенням протріть шкіру соком із дині. Нанесіть на 20 хвилин, потім змийте прохолодною водою.
А щоб вилікувати прищі, потовчену м’якоть дині (2 столові ложки) перемішайте з молоком (чайна ложка) і настоєм звіробою (чайна ложка).

Маска з дині для сухої шкіри обличчя
Соком дині змочіть тонкий шар вати, серветку з випраного полотна або кілька шарів марлі, трохи відіжміть і накладіть на шкіру обличчя на 15–20 хвилин.
Або: пюре з дині чи сік (2 столові ложки) перемішати з такою ж кількістю сметани середньої жирності й оливковою олією, додати яєчний жовток, до густоти довести, підсипавши борошна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x