Шполянські депутати внесли зміни до районних програм

Шполянські депутати внесли зміни до районних програм

20 липня 2017 року відбулася чергова сесія Шполянської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Олександр Кузуб. Перед початком розгляду питань порядку денного сесії головуючий привітав тих депутатів районної ради з днем народження, які відзначали його в міжсесійний період.

Затвердивши порядок денний сесії, депутати погодили список присяжних Шполянського районного суду, заслухали інформацію про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року та схвалили зміни до районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській райраді.

У ході пленарного засідання депутатами внесено зміни та доповнення до районної комплексної програми \”Турбота\” на 2014-2020 роки, до районної Програми \”Шкільний автобус\” на 2015-2019 роки, а також затверджено районну цільову програму \”Інноваційні школи Шполянщини\” на період до 2020 року.

Депутати підтримали Програму підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2021 року; Програму розвитку туризму в Шполянському районі на 2017-2020 роки, Програму розвитку книговидавничої справи в районі на 2017-2020 роки, Програму поповнення бібліотечних фондів на 2017-2019 роки та внесено зміни до районної Програми модернізації систем одержання та обробки інформації Шполянського відділення Смілянської ОДПІ головного управління Державної фіскальної служби в Черкаській області на 2016-2018 роки.

У ході розгляду питань порядку денного депутати обговорили та схвалили зміни до районної Програми підтримки та збереження об\’єктів і майна державної власності, технічний стан яких потребує вжиття невідкладних заходів та які розташовані на території Шполянського району на 2015-2017 роки, затвердили Програму підтримки матеріально-технічного стану об\’єкту державної власності (адмінбудівлі) Управління Держпродспоживслужби в Шполянському районі, який потребує вжиття невідкладних заходів на 2017-2020 роки, затвердили штатний розпис Шполянської районної ради та зміни до районного бюджету на 2017 рік; затвердили Статут Шполянської дитячо-юнацької спортивної школи та надали згоду відділу освіти, у справах сім\’ї, молоді та спорту Шполянської райдержадміністрації на передачу в приватну власність будинковолодіння.

Також депутати погодили Статут Сигнаївської дитячої музичної школи імені Шульги Івана Панасовича та підтримали рішення про передачу майна районної комунальної власності до комунальної власності Лебединської сільської ради.

Окрім того, на сесії проголосовано за затвердженя технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та надано згоду на визначення кінцевого бенефіціара Редакції Шполянського районного телебачення і радіомовлення.

З усіх розглянутих на сесії питань депутати районної ради ухвалили відповідні рішення.

На завершення голова районної ради Олександр Кузуб проінформував присутніх про проведення 22 липня 2017 року змагань «Найспортивніше село – 2017» та запросив усіх присутніх підтримати сільських спортсменів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x