В УДПУ імені Павла Тичини триває вступна кампанія

В УДПУ імені Павла Тичини триває вступна кампанія

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – один із найбільших навчальних закладів Черкащини, активно продовжує вступну кампанію. Абітурієнти мають можливість обрати в УДПУ затребувані та престижні педагогічні, економічні та інженерно-технологічні спеціальності. На вибір молоді − понад 250 освітніх програм на денній та заочній формах навчання;широкі можливості навчання, стажування та проходження практики за кордоном; комфортні умови для самореалізації, творчого росту, удосконалення та професійного становлення; продовження здобуття освіти в аспірантурі та докторантурі тощо. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Абітурієнти, що вже завітали до приймальної комісії вишу, або скористалися послугами інформаційно-консультаційного центру, на власному досвіді переконуються, що Уманський педагогічний університет – це сучасний, потужний, комфортний заклад, який займає високі позиції на ринку освітніх послуг України.

Університет має значну кількість місць, що фінансуються за рахунок державного бюджету, окрім того має найнижчу ціну за навчання серед вищих навчальних закладів регіону.
Приймальна комісія УДПУ працює за адресою вул.Садова, 2, м.Умань; тел. (04744) 4-05-20, (096) 033 96 33, (063) 1497988.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x