У Лебединському монастирі постригли 8 черниць

У Лебединському монастирі постригли 8 черниць

Високопреосвященніший Митрополит Черкаський і Канівський Софроній 14 березня звершив постриг 8 нових черниць, які відтепер стали насельницями Свято-Миколаївського Лебединського жіночого монастиря.

Вітаючи їх з цією подією, Владика зазначив, що найголовніше покликання людей, котрі вирішили ступити у чернече життя – це невтомна молитва, передусім за той грішний світ, якого вони зреклися. Владика наголосив, що ця молитва особливо необхідна в теперішній час, коли небачене зло і політичний цинізм вирвалися назовні, опанували душі мільйонів людей, порушили спокій в нашій державі. Владика закликав усіх черниць невтомно молитися за примноження любові в серцях людей, яка в багатьох сьогодні витіснена злобою; молитися за нашу державу, її багатостраждальний народ, за тих, хто знову загрожує поневолити його.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської єпархії УПЦ.

– Треба всім зрозуміти, що випробування такого масштабу послані Богом за охолодження любові до Нього, один до другого, за те, що ми, на жаль, намагаємося шукати спасіння всюди, тільки не в Богові, не в покорі Його святій волі. Тому будемо невтомно, зі сльозами покаяння молитися нашому Спасителю, Його Пречистій Матері, новомученикам і сповідникам Черкаським, усім святим, щоби вони помилували наш український народ, вберегли його від знущань, розколів, чвар, упокорили наше життя, наповнили його добром, взаєморозумінням, взаємоповагою і нелицемірною християнською любов’ю, – сказав Владика.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x