57 тисяч черкащан звернулися за отриманням невикористаних коштів субсидії

57 тисяч черкащан звернулися за отриманням невикористаних коштів субсидії

Прийом заяв від одержувачів субсидій з метою повернення невикористаних сум триває до 1 вересня. На цьому наголосив під час координаційної наради сьогодні директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Як відомо, Урядом передбачено монетизацію невикористаних сум субсидії з газо- та електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб. м природного газу або вартості 150 кВт•г електричної енергії, – зауважив Руслан Олександрович. – Ці кошти перераховуватимуться на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачуватимуться через поштові відділення.

Нині ж організаціями-надавачами послуг, серед яких 30 електропостачальних та 28 газопостачальних, проведено розрахунок невикористаних сум субсидій та підготовлено списки осіб, у яких зазначено відповідні суми невикористаної субсидії.
Руслан Чикало також повідомив про те, що сума невикористаних коштів субсидії, які підлягають поверненню до бюджету, становить 480,1 млн грн, а частина суми, яка підлягає монетизації та виплаті одержувачам субсидій, – 83,7 млн грн.
На сьогодні понад 57 тисяч громадян області вже звернулися за отриманням зекономлених коштів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x