Депутати Тальнівської райради матимуть цьогоріч 782 тис. грн власного фонду

Депутати Тальнівської райради матимуть цьогоріч 782 тис. грн власного фонду

Уперше в історії Тальнівської районної ради депутати матимуть власний депутатський фонд. На 2017 рік депутатський фонд складатиме 782 тисячі гривень. Із розрахунку 23 тисячі на одного обранця. Якщо депутат ігноруватиме участь у роботі комісій та сесій або не братиме участь у заходах, сума коштів йому може бути зменшена. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вісті Черкащини».

Кошти депутатського фонду використовуватимуться відповідно до звернень депутатів на виготовлення проектної кошторисної документації на мікро- та макропроекти розвитку громад; облаштування дитячих майданчиків; ремонт доріг; проведення в бюджетних установах району поточних та капітальних ремонтів приміщень та покрівель, придбання меблів, обладнання, матеріалів для ремонту, покращення матеріально-технічної бази, а також на інші видатки, спрямовані на задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів району.
Під час розгляду питання голова районної ради порадила головам сіл, де нема жодного депутата районної ради, активніше співпрацювати з обранцями. Тоді, дивись, і в їхні села щось перепаде.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x