Кількість ремонтників на мосту через Дніпро збільшили

Кількість ремонтників на мосту через Дніпро збільшили

Про це повідомив у ході наради в ОДА начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко. За його словами, підрядником ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» протягом останніх 15 діб значно збільшена кількість працівників. Зокрема, нині здійснюють ремонт у дві зміни понад 40 робітників, також залучена додаткова техніка. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Між тим, Владислав Ігорович детально поінформував про хід ремонтних робіт:
– Натепер проведено фрезерування асфальтобетонного покриття по правому проїзду на площі 4676 кв. м. Також проведено демонтаж металевого бар’єрного огородження і захисних ґратчастих секцій огорожі, замінено три залізобетонні плити, очищено понад 1000 кв. м покриття та проведено ґрунтування плит тощо.
Роботи із влаштування монолітної залізобетонної плити та верхнього шару асфальтобетонного покриття планують завершити до кінця вересня, обробка ж антикорозійними матеріалами металевих конструкцій прогонових будов триватимуть до листопада, зазначив керівник Служби автодоріг.

Він також поінформував про ремонтні роботи безпосередньо на дамбі, що проводяться підрядним підприємством ТОВ «Трансстроймеханізація». Так, для підвищення умов безпеки руху передбачено збільшення шорстокості поверхні проїзної частини, облаштування майданчика для відстою транспорту, заміну існуючого тросового та бар’єрного огородження на металеве оцинковане типу «Євроформат», заміну існуючих прикромочних водовідвідних лотків та ремонт водоскидів з проїзної частини. На сьогодні вже влаштовано 5 км вирівнюючого шару покриття і близько 3 км верхнього шару покриття щебенево-мастичним асфальтом. Від суботи розпочались роботи зі встановлення металевого оцинкованого бар’єрного огородження. Роботи планують завершити до другої декади вересня.

Насамкінець засідання заступник голови – керівник апарату ОДА Сергій Овчаренко закликав мобілізувати зусилля задля вчасного завершення ремонтних робіт на мосту через Дніпро.
– Ремонт мосту має стратегічне значення для області. Тож Службі автомобільних робіт необхідно проводити з підрядниками роботу щодо чіткого дотримання графіка, – наголосив Сергій Миколайович й водночас рекомендував керівникам міст та районів, об’єднаних громад області, забезпечити надходження субвенції з місцевих обласному бюджету – задля фінансування робіт в повному обсязі відповідно до обласної програми співфінансування ремонту доріг державного значення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x