У навчальних закладах Драбівського району проводять ремонти

У навчальних закладах Драбівського району проводять ремонти

Голова райдержадміністрації Іван Гайдай провів робочу нараду за участю голови районної ради, голови селищної ради, працівників відділу освіти, райдержадміністрації, підприємці селища, представників від батьківського комітету та батьківського активу Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І−ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка − гімназія», підрядчика фірми ПП «Авек-строй» та представників засобів масової інформації на якій буди розглянуто актуальні питання підготовки до нового навчального року. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Тамара Рудченко ознайомила присутніх із станом підготовки Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І−ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія», як інноваційного навчального закладу, до роботи у 2017−2018 навчальному році.
Тамара Василівна наголосила, що з 16 червня проводиться поточний ремонт та естетичне оформлення навчальних кабінетів і коридорів, капітальний ремонт покрівлі школи Драбівського навчально-виховного комплексу.

На сьогодні проведено поточний ремонт 23 навчальних кабінетів на І і ІІ поверхах. У стилі сучасного дизайну, естетично і змістовно оформлено 11 навчальних кабінетів, ведуться роботи в 7 кабінетах. Виділено субвенцію районного бюджету обласному в сумі 300 тис. грн для придбання для Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І−ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія» кабінетів фізики, хімії та біології.

Про проведення ремонтних робіт Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка − гімназія» щодо заміні віконних блоків прозвітувалась Людмила Бугай, директор Драбівського навчально-виховного комплексу.

На виконання обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини на період до 2020 року» на сьогодні є потребою реалізувати важливу проблему по заміні 180 вікон на енергозберігаючі (потреба у коштах 1 млн 150 тис. грн.). Завдяки зусиллям районної влади, батьків, депутатів селищної та районної рад на даний час уже замінено 78 вікон.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x