На Черкащині прокладено 30 км мереж вуличного освітлення

У червні Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області прийнято в експлуатацію майже 30 км мереж вуличного освітлення. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

Зокрема, збудовано та реконструйовано мережі в селах Мошни, Червона Слобода, Хутори та Вергуни Черкаського району, в селі Білоусівка Драбівського району, а також в селі Поташня Канівського району.

Крім того, у поточному місяці посадовими особами Управління зареєстровано дозвільні документи на будівництво 5,8 км мереж в селах Таганча та Литвинець Канівського району.

Також на Черкащині тривають роботи зі встановлення нових ліхтарів на сонячних батареях, у тому числі в селищі Орловець Канівського району. Такі прилади є економічною альтернативою традиційному освітленню, не потребують затрат електроенергії, мають великий термін експлуатації та стійкі до впливу природних факторів. Їх можна встановлювати у будь-якій місцевості, на проблемних ділянках автотрас, куди неможливо провести силовий кабель чи повітряну лінію живлення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x