Під приводом відвідання дитини житель Черкаського району обікрав колишню дружину

Під приводом відвідання дитини житель Черкаського району обікрав колишню дружину

Чоловік прийшов додому до колишньої співмешканки відвідати дитину. Коли жінка пішла в магазин, він скористався нагодою та викрав з двору водяний насос. Сума збитків становить близько 700 гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського районного відділення поліції надійшло повідомлення від 29-річної жительки одного із сіл району про крадіжку. Вона розповіла, що з території її домоволодіння зник водяний насос, також жінка додала, що в день крадіжки приходив її 42-річний колишній співмешканець у гості до дитини.

Правоохоронці, що прибули за викликом, отримавши місцеперебування підозрюваного, відвідали його за вказаною адресою. Чоловік зізнався, що взяв насос без дозволу жінки в той момент, коли вона пішла до магазину. Потім продав його за 200 гривень, а кошти витратив на власний розсуд.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті Передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x