Геннадій Бобов надав допомогу школі на Корсунщині

Геннадій Бобов надав допомогу школі на Корсунщині

Тридцять чотири роки тому у Стеблеві ввели в дію нове чудове приміщення школи. Усі раділи, безмежно дякували директору Михайлу Денисовичу Морозу, який доклав максимум зусиль для її побудови. У 80-х роках школа прийняла до себе всіх школяриків Стеблева та навколишніх сіл, налічувала тоді до 700 учнів та 80 осіб педагогічного та обслуговуючого персоналу.

Йшли роки, змінювалося керівництво, змінювалася і школа. Із середньої вона стала загальноосвітньою, навчалися лише учні з мікрорайону селища Стеблів. Кількість учнів у роки демографічної катастрофи різко зменшилася, стан здоров’я школярів через наслідки Чорнобильської катастрофи значно погіршився. Учительський колектив школи поставив за першочергову мету боротьбу за збереження здоров’я школярів через особливості організації навчальної діяльності, позашкільної роботи. Та, головне, − це здорове харчування дітей. Тривалий час наші учні харчувалися безкоштовно, двічі на день. Типовий проект школи мав повноцінний харчоблок, який міг це забезпечити.
Зараз у школі навчається 270 учнів. Школа має стати опорною у Стеблівській об’єднаній територіальній громаді. Тривале використання технологічного обладнання їдальні призвело до його зношування та виходу з ладу. Найбільшою проблемою школи на сьогодні є недостатнє фінансування, бюджетних коштів не вистачає, тому адміністрації школи доводиться звертатися до людей, які не байдужі до майбутнього нашого підростаючого покоління.

Нещодавно ми звернулися за допомогою до свого народного депутата України Геннадія Бобова, який ніколи не забуває про школу і постійно турбується про наші потреби. Адже знає, як складно виживати школам у наш час. Нашій школі були вкрай необхідні нові сучасні електричні плити та холодильник. Народний обранець, відомий усій області своїми добрими справами, не відмовив, тож у шкільній їдальні незабаром з’явилося нове якісне технологічне обладнання.

Варто зауважити, що це вже не перша допомога народного депутата України Геннадія Бобова школі. Щороку він допомагає у ремонті приміщення школи, придбав сучасні шкільні меблі, надає солодощі «від Діда Мороза» на Новий рік. Сподіваємося, що учні ще не раз згадають добрим словом Геннадія Борисовича, адже це людина, яка розуміє і знає, з якими труднощами зустрічаються нині сільські школи. А ще він розуміє, що діти – майбутнє України, і створюється воно сьогодні саме в освітніх закладах. Тож, за його опіки у школі з’являється обладнання та техніка, які допомагають дітям комфортніше почуватися в шкільному приміщенні, інтелектуально розвиватися.

Адміністрація, батьки, педагогічний та учнівський колективи Стеблівської загальноосвітньої школи висловлюють щиру повагу та вдячність Геннадію Борисовичу Бобову за таку важливу підтримку. Вкотре переконалися, Ви – людина слова і діла, яка кожного надихає на добрі справи. Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні й розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Ми вдячні Геннадію Борисовичу за людяність і доброту, за постійну турботу про дітей, за те, що дбає про майбутнє покоління. Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, ніколи не втрачати чуйності і людяності, якими наділив Вас Бог.

Ганна Миколаївна Миронюк, директор Стеблівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.С. Нечуя-Левицького

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x