Рятувальники ліквідовували наслідки негоди в обласному центрі

Рятувальники ліквідовували наслідки негоди в обласному центрі

26 липня через сильні пориви вітру на розі вулиць Шевченка – Гуржіївська на проїжджу частину дороги, зруйнувавши контактну тролейбусну лінію, впало дерево. Внаслідок падіння тут також було пошкоджено електромережу вуличного освітлення. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Для ліквідації наслідків, до місця події прибули два пожежно-рятувальних підрозділи, які за допомогою інженерного обладнання почали розрізати та розтягувати дерева. Згодом із інженерною технікою до них долучилися робітники комунального підприємства міськвиконкому.

О 18:35 на вулиці Залізняка дерево впало на легковий автомобіль. На щастя, в салоні автомобіля в цей момент людей не було. На місці події працювали рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та оперативного відділу Управління ДСНС.

На вулицях Жужоми та Гагаріна, перекривши проїжджу частину, впали дві великі тополі. Аналогічна ситуація сталася на вулицях Верхня Горова, Митницька та Небесної Сотні. Повалені дерева розрізали та прибрали з дороги чергові караули першої та другої пожежно-рятувальних частин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x