Юрій Ткаченко підтримував людей на Майдані продуктами та медикаментами

Юрій Ткаченко підтримував людей на Майдані продуктами та медикаментами

Сьогодні на Соборній площі голова ОДА Юрій Ткаченко розповів, що насамперед зробить перебуваючи на цій посаді. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

– Правоохоронні органи сьогодні не готові забезпечити спокій громадськості. Сьогодні більше самооборона і автомайдан дають людям безпеку. Саме з представниками цих організацій ми підніматимемо дух правоохоронних органів. Також важливо, щоб заспокоївся малий і середній бізнес. Бо треба, щоб сплачувалися податки і йшли кошти в бюджет. Наповнити бюджет допоможе і боротьба з тотальною корупцією, – зазначив Юрій Ткаченко. – Саме тому всі наради в облдержадміністрації будуть публічними. І ми встановимо у владних кабінетах вебкамери.

Важливим кроком Юрій Олегович також назвав підняття руху і патріотизму в людей. При цьому Юрій Ткаченко зазначив, що готовий написати заяву на звільнення, коли цього зажадає громада, а не зацікавлені в цьому політичні сили.

Також новопризначений голова ОДА розповів, яким чином підтримував Майдан.

– Майдан у мене в серці! Я так само, як інші черкащани, возив продукти на Майдан і забезпечував наших хлопців медикаментами. Сьогодні на Володимирській в Києві працює магазин «Моллі». Це частина того бізнесу, що в мене є. І той магазин надавав продукти і медикаменти мітингувальникам. Бо у певний період не гроші були важливі, а була проблема доставки продуктів і медикаментів. І працівники магазину безпосередньо це робили. Я вам скажу відверто, що мені небайдужа доля тих, хто проливав кров на Майдані, – зазначив Юрій Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x