Уманчанин обікрав ломбард на 7 тисяч гривень

Уманчанин обікрав ломбард на 7 тисяч гривень

В Умані раніше судимий молодик обікрав місцевий ломбард, завдавши збитків на суму близько 7000 гривень. Працівники поліції встановили особу правопорушника. За вчинене йому «світить» до трьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 24-річний працівник ломбарду з повідомленням про крадіжку. Заявник повідомив, що з приміщення викрадено золоті прикраси на суму близько 7000 гривень.

Працівники поліції переглянули камери відеоспостереження у приміщенні ломбарду та ідентифікували зловмисника. Ним виявився 23-річний раніше судимий місцевий житель. Під час перегляду відеозапису чітко було помітно, як крадій просунув руку у віконце та викрав золоті прикраси – в момент, коли працівник ломбарду вийшов аби оцінити телефон, який здав молодик. Підозрюваного відшукали за місцем проживання. Як з’ясувалося, крадій вже встиг здати крадені прикраси в інший ломбард.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x