У Черкаському районі в порушника ПДР виявили наркотики

У Черкаському районі в порушника ПДР виявили наркотики

Правоохоронці Черкаського районного відділення у 30-річного жителя району, який порушив Правила дорожнього руху, виявили 5 грамів марихуани та 1 грам амфетаміну. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько другої години ночі слідчо-оперативна група Черкаського відділення поліції, прямуючи за викликом на службовому автомобілі, в одному із сіл району помітила мотоцикліста, який рухався з великою швидкістю, порушуючи Правила дорожнього руху. Водій транспортного засобу на вимогу працівників поліції зупинитися, не відреагував та почав рухатися ще швидше.

Кермувальника двоколісного наздогнали – ним виявився 30-річний житель району. За його словами, він не зупинився тому, що злякався неочікуваної появи поліцейського автомобіля. Під час перевірки документів, чоловік нервував та намагався щось сховати у кишені. Як з’ясувалось, це були наркотики, які він зберігав для власного використання.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Черкаським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x