В. о. міського голови Умані пішов у відставку

В. о. міського голови Умані пішов у відставку

У слід за Бодровим пішов у відставку виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради, Вячеслав Коваль. На його місце пропонують кандидатуру Олександра Цебрія. Із команди колишнього мера залишився лише перший заступник Станіслав Марков. Сьогодні відбудеться сесія міської ради, де офіційно затвердять кандидатури на посаду секретаря міської ради та членів виконкому від Уманської громади.
Про це інформує «Вечірня Умань».

Вчора відбулося засідання більшості депутатів Уманської міської ради та представників Уманського відділення ВО «Майдан». На якому в.о. міського голови, секретар міської ради, В’ячеслав Коваль написав заяву про відставку.

– Зібралася депутатська більшість та представники ВО \”Майдан\”, і висловили думку про мою відставку. – коментує ситуацію Вячеслав Коваль. – Задля забезпечення спокою в місті я написав заяву. Але якщо потрібні будуть мої знання, я готовий допомогти, і працювати на благо міста.
На місце Коваля, депутатська більшість, яка складається із партії «Батьківщина» та фракції «Рідне місто», запропонувала кандидатуру депутата міської ради Олександра Цебрія. Він входив до складу минулої депутатської більшості.

Сьогодні відбудеться сесія міської ради о 15.00, на якій депутати будуть голосувати за прийняття кандидатури Олександра Цебрія на місце секретаря ради. Але перед цим відбудеться народне віче, яке розпочнеться о 14,00 біля стін міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x