У шполянському садку завершують ремонт

У шполянському садку завершують ремонт

У міському дошкільному навчальному закладі № 3 «Зірочка» завершуються літні ремонти. Цьогоріч у дитячому садку провели капітальний ремонт санвузлів двох групових приміщень. Про це повідомила завідувач ДНЗ «Зірочка», Наталія Пресліцька. За її словами, заміну дитячих туалетів та сантехніки у приміщенні дошкільного навчального закладу не проводили близько п’ятдесяти років. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

− Раніше ми робили лише косметичні ремонти навчальних груп за кошти батьків. Із 2016 року турботу про комфорт наших маленьких вихованців взяла на себе міська влада, і тепер кошти на ремонтні роботи в ДНЗ виділяються із міського бюджету, − зазначила Наталія Валентинівна.

Цього літа у двох групових приміщеннях ДНЗ «Зірочка», для дітей раннього та середнього дошкільного віку капітально відремонтували туалетні блоки – замінили плитку, підлогу, рукомийники. Сантехніку встановили максимально зручно, аби відповідало зросту малечі.
Також у цих двох групах та музичній залі садочку замінили старі батареї для опалення на нові. На ці ремонтні потреби витратили близько 300 тис. грн коштів бюджету міської громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x