За добу через блискавку в області сталися три пожежі

За добу через блискавку в області сталися три пожежі

28 липня в селі Ягубець Христинівського району виникла пожежа в горищному приміщенні житлового будинку на вулиці Гагаріна.
Ще до прибуття на місце події пожежних, вогонь частково охопив покрівлю та перекриття будинку. На ліквідацію пожежі оперативно прибули рятувальники Христинівської пожежно-рятувальної частини та КСП із села Ягубець. Завдяки спільним зусиллям вогнеборців пожежу о 10:55 вдалося ліквідувати. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Того ж дня сталося загорання у ванній кімнаті житлового будинку в селі Мойсівка Драбівського району. Пожежу вдалося ліквідувати, ще до прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу. Проте вогонь встиг знищити пральну машину «Індезіт» та пошкодити душову кабіну та бойлер.
Уночі, 28 липня, виникла пожежа у надвірній споруді на вулиці Шевельова, у селі Васильків Шполянського району.
Пожежу о 01:22 вдалося локалізувати, а о 02:35 силами чергового караулу Шполянської пожежно-рятувальної частини та добровільної пожежної команди із села Мар’янівка, які прибули на місце події лiквiдувати.

У результаті пожежі, вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди, 116 тюків сіна та 30 тюків соломи, які зберігалися всередині будівлі.
За попередніми даними причиною пожеж у всіх випадках став розряд блискавки.
Як повiдомлялося ранiше, 28 липня через складні погодні умови постраждали 5 районів області. Найбiльше постраждав Шполянський район, але цього ж вечора рятувальники мiсцевих пожежно-рятувальних пiдроздiлiв прибирали повалені дерева, які внаслідок дощу та сильного вітру впали на дорогу та заважали руху транспорту в Монастирищенському, Жашківському, Кам’янському районах та місті Умань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x