Черкащан застерігають від шахраїв

Черкащан застерігають від шахраїв

Нова хвиля звернень шахраїв від імені керівництва фіскальної служби до бізнесу, посадовців, депутатів! Як і раніше, вимагателі поводяться вкрай зухвало, напористі і переконливі. І за повідомленнями платників, удосконалили методи роботи й значно розширили коло своїх об’єктів. Позиція керівництва головного управління ДФС у Черкаській області з цього приводу є незмінною. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа наголошує, що ніхто не може телефонувати з незаконними вимогами від імені ДФС і вимагателі не мають жодного відношення до служби. М.Криштопа зазначив, що фіскали постійно застерігають бізнес від виконання незаконних вимог зловмисників.

Інформація про активізацію вимагателів оперативно доводиться до платників через Громадську раду при головному управлінні ДФС в області, громадські організації, які розповідають підприємцям і посадовим особам підприємств, як протидіяти вимагателям. Також інформацію про можливі зловживання з боку вимагателів та відповідну позицію ДФС поширюють серед своїх колег і знайомих небайдужі підприємці й бухгалтери. Велика подяка за попередження черкащан засобам масової інформації.
Тож більшість з тих, до кого звертаються шахраї, рішуче відмовляються співпрацювати з псевдофіскалами.

ДФС закликає платників бути обачними і протистояти зловмисникам. Гаряча лінія головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.
Номер телефону начальника відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимира Капури (067) 472-46-04.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x