Ветеран із Кримок відсвяткував 91-й день народження

Ветеран із Кримок відсвяткував 91-й день народження

27 липня шанований ветеран війни та праці Іван Колісник із села Кримки Шполянської ОТГ відсвяткував свій 91-й день народження.
Цього дня в його світлій оселі приємно метушились діти, онуки та правнуки, готуючи святковий стіл. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській міській раді.

Іван Петрович Колісник − заслужений ветеран праці. Кримківці його неабияк шанують, адже чотири рази довіряли йому найвідповідальнішу на селі місію – обирали головою села. На керівній посаді Іван Петрович відпрацював 21 рік. Загалом Іван Колісник віддав розвитку села 68 років трудової діяльності. У 1949−51 роках працював бригадиром рільничої бригади при місцевому колгоспі, за високі досягнення та сумлінну працю був нагороджений Орденом трудового червоного прапора. За плечима іменника великий досвід і на інших посадах: завідувача ферми, потім майстерні, начальника охорони у колгоспі, заступника сільського голови.

Іменинник каже, що працювати на благо рідного села й на користь односельцям, його завжди надихала кохана й вірна дружинна, з якою вже 67 років йдуть поруч щасливою стежиною подружнього життя. Разом сім’я Колісників виростили і виховали трійко дітей, мають трьох онуків та дочекались 2 правнуків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x