Компанія «Панда» збільшить посіви цукрового буряку й запустить два цукрових заводи

Компанія «Панда» збільшить посіви цукрового буряку й запустить два цукрових заводи

У 2014 році компанія «Панда» планує запустити два цукроварних підприємства – Селищенський і Тальнівський цукровий заводи.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі компанії.

– Ми збільшуємо посіви цукрового буряку на 60 % до 12 500 гектарів. Очікуємо на врожайність в 450–480 центнерів з гектару. Це дасть змогу переробити нам у майбутньому сезоні приблизно 600 тисяч тонн цукрових буряків і виробити 86 тисяч тонн цукру для потреб України.

Компанія «Панда» в 2014 році забезпечить роботою 2 800 жителів Черкаської області на цукрових заводах та в суміжних галузях. Незважаючи на непросту економічну ситуацію в країні, компанія буде продовжувати в повній мірі виконувати всі соціальні зобов’язання перед людьми й місцевими громадами, надаючи кошти в місцеві бюджети на розвиток соціальної сфери, – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, що компанія «Панда» є найбільшим виробником цукру в Черкаській області.
У 2013 році цукрова галузь України продовжувала переживати системну кризу. Виробництво цукру в минулому склало 1,2 млн тонн, що стало антирекордом для української промисловості. В державі працювало всього лише 38 заводів, які виробляли цукор собі у збиток. Виробництво цукрових буряків на Черкащині за 2013 рік скоротилося на 66,3%, а виробництво цукру – на 70,9%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x