У квартирі чоловіків, які причетні до викрадення черкащанки, виявили нарколабораторію

У квартирі чоловіків, які причетні до викрадення черкащанки, виявили нарколабораторію

Санкціоновані обшуки проводилися в рамках відкритого кримінального провадження. Окрім нарколабораторії поліцейські виявили наркотичні засоби, холодну зброю та відмички. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

У результаті проведення серії санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників, які причетні до викрадення жінки в місті Черкаси, поліцейські виявили приладдя, призначене для виготовлення наркотичних засобів, прекурсори, наркотичний засіб амфетамін та коноплю, відмички, а також ножі та кастет.

Речові докази по справі вилучили та направили на експертизу. За цим фактом Черкаським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x