Флешмоб жіночності відбудеться у Черкасах

Флешмоб жіночності відбудеться у Черкасах

Черкаси долучаться до Всесвітнього флешмобу Жіночності та Краси. Захід відбудеться у вівторок, 1 серпня, о 19-00 на Соборній площі міста. У Черкасах такий флешмоб вирішила організувати Анастасія Картика, про що повідомила на своїй сторінці у соцмережі \”Facebook\”.

Суть такого дійства – нагадати усім довкола про силу жіночої краси, адже усі учасниці флешмобу мають одягтися у гарну сукню чи спідницю, а також мати при собі квіти, які потім даруватимуть звичайним перехожим. Водночас це дасть змогу поспілкуватися із однодумцями та знайти нових подруг.

У цей день, 1 серпня, о 19 годині в багатьох країнах збираються жінки в красивих сукнях на головній площі міста. З собою потрібно принести квітку і прикрасити собою вулиці свого міста. Захід одночасно відбуватиметься у таких країнах, як Австрія, США, Казахстан, Арабські Емірати, Вьетнам, Великобританія, Німеччина, Ізраїль, Італія, Потругалія, Литва, Польща та інші. Така подія втілилася в життя завдяки письменниці Ользі Валяєвій — автоці книг про жіноче призначення (до слова, 1 серпня у неї день народження!). Її ідею підхопили тисячі жінок і з кожним роком Міжнародний Флешмоб Жіночності охоплює все більше міст і країн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x