Фестиваль короткометражного кіно «КіноШот»

Фестиваль короткометражного кіно «КіноШот»

Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот» відбудеться вже вдруге у Черкасах 25-27 серпня. Фільми короткого метра, традиційно, показуватимуть просто неба у Долині троянд. Так, кіношотівці не полишають свою роботу зробити Черкаси культурним і творчим майданчиком для спілкування та обміну досвідом між молодими українськими режисерами і заслуженими кінематографістами України.

У конкурсній програмі «КіноШоту», яка цього року розділена на національну та міжнародну, брати участь фільми тривалістю від 5 до 30 хвилин, виробництва 2016-20017 років. До участі у «КіноШоті» надіслали понад одну тисячу фільмів. Усього – це 1106 короткометражок, з яких 40 – українського виробництва (з Луцька, Харкова, Івано-Франківська, Києва, Запоріжжя, Дніпра, Львова та ін.), а решта – фільми з усього світу (серед країн Ірландія, Індія, Сербія, Угорщина, Німеччина, Франція, Росія, Японія, Велика Британія, Латвія, Грузія, Канада, США, Ірак та Єгипет).

Водночас фест короткометражок потішить черкасців не лише конкурсною та позаконкурсною програмами фільмів. Містянам та гостям Черкас також презентують проект «MyStreetFilms-Рубіж» від Фестивалю кіно та урбаністики «86». Це – 12 короткометражних фільмів про людей, які живуть на окупованих територіях, а також про тих, хто вимушений був покинути землю, де нині триває АТО

Дата: 25-27 серпня 2017 року
Місце: Долина троянд
Ціна – безкоштовно

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x