Призначено нового прокурора області

Призначено нового прокурора області

Заступник в.о. Генерального прокурора України Григорій Середа офіційно представив колективу прокуратури Черкаської області новопризначеного керівника, старшого радника юстиції Віктора Миколенка.

За словами Григорія Порфировича, новопризначений прокурор області є досвідченим працівником, який довгий час працював на керівних посадах як в органах прокуратури Черкаської області, так і в Генеральній прокуратурі України.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Григорій Середа зазначив, що відновлення правопорядку та законності у державі, вжиття максимальних заходів щодо стабілізації обстановки у регіоні, ефективна боротьба з корупцією і відновлення довіри громадян є одними із основних завдань, покладених сьогодні на органи прокуратури.

Довідково:
Віктор Миколенко має стаж роботи в органах прокуратури понад 20 років. Обіймав посаду заступника прокурора Придніпровського району м. Черкаси, прокурора Соснівського району м. Черкаси, заступника прокурора Черкаської області, начальника управління захисту прав та свобод громадян Генеральної Прокуратури України, а також працював завідувачем кафедри Академії прокуратури України. Кандидат юридичних наук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x