Ілля Ковтун − переможець Чемпіонату України зі спортивної гімнастики

Ілля Ковтун − переможець Чемпіонату України зі спортивної гімнастики

Йому лише 14 років, а він має скільки нагород і досягнень, що навіть тренер не в змозі перелічити усі. Талановитий спортсмен-гімнаст зі Свидівка Ілля Ковтун попри юний вік, знає смак визначних перемог. Серед них і золото Чемпіонату України, і численні тріумфи у міжнародних змаганнях. Ним пишаються батьки, тренери та односельці, він гідний приклад для наслідування одноліткам. «Нова Доба» про це дізналася з видання «Сільські обрії».

Уже зараз Ілля як кандидат входить до складу збірної команди України зі спортивної гімнастики. За словами тренера, в наступному році у хлопця є всі шанси потрапити до основного складу.
У свої 14 років юний спортсмен має стільки нагород, що навіть тренер не в змозі перелічити усі. Своїми найбільшими досягненнями Ілля вважає дві події. Перша – це цьогорічна перемога на Чемпіонаті України серед юнаків зі спортивної гімнастики. Досі йому підкорювалися лише другі та треті місця, але в травні Ілля здобув впевнену перемогу, посівши перше місце у Програмі змагань серед кандидатів у Майстри спорту. Другою вершиною є надзвичайно вдалий виступ на III Міжнародних змаганнях зі спортивної гімнастики, що проходили цьогоріч у Будапешті з 16 по 18 червня. На цьому турнірі Іллі вдалося здобути перше місце з гімнастичного багатоборства, а також вибороти у фінальних змаганнях на окремих приладах шість золотих медалей з можливих семи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x