Поліція повідомила про підозру черкащанину, який продавав наркотики

Поліція повідомила про підозру черкащанину, який продавав наркотики

Черкащанину, який продавав наркотичні засоби, повідомили про підозру. Досудове розслідування триває. 

Викрили діяльність фігуранта  слідчі слідчого управління ГУНП у Черкаській області, правоохоронці Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України спільно з працівниками СБУ за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, черкащанин займався незаконним виготовленням, зберіганням, збутом наркотичних засобів та психотропних речовин серед місцевих жителів. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

У ході санкціонованого обшуку, під процесуальним керівництвом прокуратури міста Черкаси, правоохоронці вилучили: ємкості наповнені подрібненою, висушеною речовиною рослинного походження, зеленого кольору, схожою на особливо небезпечний наркотичний засіб – каннабіс, металевий предмет для подрібнення рослин, мобільний телефон із сім-картою та грошові кошти. Вилучені речові докази направленні на експертні дослідження.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, слідчими слідчого управління ГУНП в Черкаській області зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

Читайте більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x