Під Бахмутом загинув воїн із Тальнівщини

Під Бахмутом загинув воїн із Тальнівщини

Сьогодні, 31 травня, Тальнівська громада попрощалась із 49-річним воїном Толочком Ігорем Петровичем. Багато тальнівчан, друзів, знайомих, однокласників біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні зустріли військового, стоячи на колінах, пишуть «Вісті Черкащини».

Ігор Петрович народився у Зеленькові на Тальнівщині, дитинство і юні роки захисника минули теж у рідному селі. Там він закінчив Зеленьківську середню школу. Згодом пішов навчатися у Кузьминське професійно технічне училище №34 у місті Бар на Вінниччині, яке закінчив у 1991 році й отримав професію тракториста-слюсара і водія. Далі – служба у Збройних Силах України з 1991 по 1993 роки. Тоді відданий, кремезний, відважний Ігор Петрович пішов служити до підрозділу «Беркут» Міністерства внутрішніх справ України. Але доля повернула Ігоря Толочка у рідні краї: із 1997 року почав працювати у Тальнівському земельно-кадастровому бюро. Із 2004 року вів підприємницьку діяльність.

Із перших днів повномасштабного вторгнення був призваний третім відділенням Звенигородського військкомату роти охорони на Тальнівщині. Ігор Толочко був командиром відділення, інструктором. 6 березня 2023 року за власним бажанням був переведений у 3 окрему штурмову бригаду 9 армійського корпусу.

Заступник командира бойової машини, навідник оператора механізованого відділення, старший сержант Ігор Толочко вірний присязі захищаючи територіальну цілісність загинув 26 травня 2023 року в районі населеного пункту Бахмут на Донеччині. 23 червня йому мало б бути лише 50 років… У Героя залишилися: батько, мама, дружина і 2 доньки.

Читайте більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x