Шполянка відзначила 80-річчя

Шполянка відзначила 80-річчя

29 липня 2017 року 80-річний ювілей відзначила жителька Шполи, поважний ветеран праці, людина із значними досягненнями та неабияким трудовим і життєвим досвідом – Ганна Миколаївна Метліцька. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

31 липня 2017 року до шанованої ювілярки зі словами щирих вітань, добрих побажань, із букетом квітів завітали заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця та голова ветеранської організації району Володимир Пустовіт. Гості вручили Ганні Миколаївні вітальну адресу від райдержадміністрації, районної ради, ради ветеранів району та подарунок.

Колишню свою колегу з нагоди свята відвідали та привітали і представники трудового колективу, якому ювілярка віддала понад тридцять років свого трудового життя. Вшанувавши славне трудове минуле, головний бухгалтер районного споживчого товариства Наталія Шишова та голова районної профспілки працівників споживчої кооперації Лідія Мельниченко ветерану вручили квіти та традиційний святковий конверт.
Споминами про прожите і пережите поділилася Ганна Миколаївна, подякувала всім добрим людям, які зустрічалися і зустрічаються досі на її шляху. А гості, в свою чергу, зичили ювілярці ніколи не падати духом, залишатись і надалі життєрадісною, доброю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x