У Черкасах креативно протидіяли торгівлі людьми

Цікаво – про актуальне. Фотозона, вікторини, консультації та корисна інформація. Так учора на Соборній площі міста фахівці ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» та спеціалісти державних структур розповідали черкащанам про працевлаштування за кордоном, небезпеки та ризики таких подорожей у світлі актуалізації проблеми сучасного рабства. Захід приурочили до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.

– У напрямку протидії торгівлі людьми організація «Від серця до серця» працює вже майже два роки. За цей період ми виявили 14 осіб, що постраждали від торгівлі людьми. Цим людям надали реінтеграційну допомогу, яка передбачає безкоштовну психологічну, матеріальну поміч, – розповіла фахівець ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Марина Стадник. – Питання торгівлі людьми справді є актуальним для нашої області, оскільки із тієї кількості людей, які проходили реінтеграцію, 8 осіб перебували у трудовій експлуатації саме на території Черкаської області.

Привертали увагу містян до проблеми торгівлі людьми на території України й області зокрема різними «станціями» і консультаціями фахівців, тематичними вікторинами та фотозоною. Своєю чергою волонтери поширювали інформацію про проблему торгівлі людьми, надавали відповідні матеріали та розповідали реальні історії поневолення.

Захід організувала ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» у партнерстві з Агентством ООН з міграції за кошти Державного Департаменту США. Завдання акції полягало у тому, щоб звернути увагу населення на актуальність проблеми торгівлі людьми в сучасних умовах, а також підвищити обізнаність містян щодо питань торгівлі людьми та безпечної міграції.

Фоторепортаж – тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x