У Черкасах відбувся доброчинний забіг до Дня журналіста (ФОТО)

У Черкасах відбувся доброчинний забіг до Дня журналіста (ФОТО)

Захід із нагоди професійного свята журналістів відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 6 червня. Дистанцію у п’ять кілометрів подолали студенти-медійники, випускники-стейкхолдери й викладачі.

Крос організувала кафедра журналістики, реклами та PR-технологій. Марафон підтримав перший проректор ЧНУ Василь Мойсієнко. Інформаційний супровід надали «ЗМІ.ck.ua», «Суспільне. Черкаси», «Нова Доба», «Вичерпно».

До акції можна було долучитися за умови донату для ЗСУ. Учасники стартували на Університетській площі й рухалися через Пагорб Слави та Долину троянд до Оглядового майданчика в Сосновому Бору.

– Щороку ми проводимо заходи з нагоди Дня журналіста й намагаємося креативити. У війну докладаємо всіх зусиль, щоб наблизити Перемогу. Саме тому стараємося навчатися, гартувати витривалість і, звичайно, донатити, – зазначила завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко.

Із вітальним словом із нагоди професійного свята до присутніх звернувся перший проректор ЧНУ Василь Мойсієнко. Він зауважив, що кожного року кафедра виявляє оригінальність, знаходить нові способи відсвяткувати, а в умовах війни це ще й доброчинна акція, завдяки якій люди долучаються до допомоги ЗСУ.

Зірковими учасниками забігу стали випускники кафедри Мар’яна Верховцева, Артем Ківак, Артем Новіков й Андрій Вєков.

– Забіг – це класна ініціатива, тому що подібні речі спонукають донатити. Це об’єднує. Було важкувато місцями, але я старалась не зупинятися і продовжувала бігти, тому що це своєрідне випробування на витривалість. Ти мусиш бігти до лінії фінішу, аби досягти поставленої мети, – сказала випускниця кафедри Мар’яна Верховцева.

Першим фінішував випускник Артем Новіков, другим прибіг студент 1-PR Максим Галаган, третє місце посів студент 3-Ж курсу Олексій Шепель.

– Я насправді закоханий у свою кафедру. Кожен новий флешмоб до Дня журналіста – це щось нове. Я впевнений, що тут стоять майбутні журналісти «ВВС», «Радіо Свобода» й «Голосу Америки». І так само, як я, вони будуть брати участь у таких змаганнях і дарувати позитивні емоції, – поділився Артем Новіков.

Після нагородження переможців студенти мали змогу поласувати смаколиками, насолодитися краєвидом та зробити світлини в тематичній фотозоні. Кошти передали випускниці-волонтерці Вікторії Хамазі.

– Цей забіг – чудова можливість зробити корисну справу, задонативши на ЗСУ,  перевірити свої сили, позмагатися, відчути здоровий дух конкуренції. Це крута взаємодія між студентами, випускниками та викладачами кафедри, – розповів студент 2-PR курсу Олександр Шевченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x