Готуємо вітамінні напої з алое

Готуємо вітамінні напої з алое

Коктейлі з алое – це справжній скарб для тих, кому необхідно зарядитися енергією, перезапустити організм і влаштувати йому вітамінну терапію. Цілющі властивості алое цінують в усьому світі, тож напої з додаванням м\’якоті цієї рослини досить популярні.

Для вітамінних напоїв із алое краще брати старе листя рослини. Уживайте тільки м\’якоть або сік, а оболонку листа обрізайте. Дехто радить подрібнювати лист повністю, але це додасть коктейлю гіркоти, з якою не впорається ні мед, ні інші смакові добавки.

Чай із алое
Алое вера має протизапальну, противірусну та антибактеріальну дію. Додавайте сік рослини в трав’яні натуральні чаї з трав щодня. На 200 мл чаю використовуйте 1 ч. л. соку. Це не тільки зміцнить імунну систему, а й прискорить метаболізм.

Тонізуюча вода
Підбадьорлива ранкова настоянка з алое допоможе підтримувати організм у тонусі протягом дня. Змішайте 1 ст. л. лимонного соку і 1 ст. л. алое зі склянкою окропу. Нагрійте суміш на вогні, поки інгредієнти повністю не розчиняться. Остудіть і додайте 1 ст. л. меду. Приймати за 30 хвилин до сніданку.

Коктейль для схуднення
Такий сік найкраще пити після обіду. Ананас відмінно спалює жири, огірок зволожує, а алое полегшує роботу травної системи. У комплексі ми отримуємо відмінний засіб для схуднення.
На 1 склянку води потрібно 1/2 огірка, шматочок ананаса і 1 ст. л. м\’якоті алое. Подрібнити все в блендері до стану однорідної маси.

Очищаючий смузі
Рецепт дуже смачного і вітамінного напою включає в себе 1 зелене яблуко, 1 огірок, 1 грушу, півлистка листа алое і дрібку куркуми. Усі інгредієнти закиньте у блендер і змішайте. Такий напій виводить із організму шлаки і токсини.

Для зміцнення імунітету
Багатокомпонентний напій покращує загальний стан здоров\’я, має протизапальні властивості й допомагає організму боротися з інфекціями.
Для його приготування знадобляться 2 склянки винограду без кісточок, 3 ківі, 1 апельсин, 5 листочків салату латук, 1 лист алое і 2 склянки води. Очистіть інгредієнти від шкірки, виріжте м\’якоть алое, покладіть у блендер і збийте. Вийде густий смузі, який слід приймати за 30 хвилин до обіду.
Звісно, сік алое вера – це лише приємне доповнення до будь-якої дієти. Якщо ви справді хочете очистити організм, поліпшити здоров\’я, а заодно і зігнати кілька кілограмів, то, окрім вживання коктейлів, слід перейти на збалансоване харчування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x