У Каневі загинула дівчинка

У Каневі загинула дівчинка

У Каневі через небезпечні розваги на воді загинула 14-річна дівчинка. Про це сайту \”Канос\” повідомив начальник Канівський РВ Управління ДСНС України у Черкаській області Богдан Диченко.

За словами рятувальника, трагедія сталася поблизу комплексу «Авто-ріка». Як відомо, попри застереження рятувальників, приплав комплексу давно уже став улюбленим місцем для любителів екстремального купання. Особливою популярністю серед відпочивальників, більшість з яких молодь, користувалися стрибки у воду або із самого приплаву, або з даху, що його накриває.

Внаслідок одного із таких стрибків і сталася трагедія. Наразі відомо, що після того, як у воду стрибнула 14-річна дівчина, до води пірнув хлопець, який, вочевидь, не розрахувавши безпечного інтервалу між стрибками, приземлився прямо на постраждалу.

За словами Богдана Диченка, поки не відомо, чи смерть дівчини наступила внаслідок фатального удару від приземлення хлопця, чи вона потонула. Відповідні деталі уже встановить судово-медична експертиза.

Наразі тіло дівчинки уже дістали з води, а поліція здійснює опитування свідків та встановлює всі деталі трагедії. Також стало відомо, що загибла була ученицею 9-го класу канівської санаторної школи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x