На Уманщині повісилася мама двох маленьких діток

На Уманщині повісилася мама двох маленьких діток

На Уманщині сталася страшна подія: молода жінка 1986 року народження, мама діток віком два місяці та два роки повісилася. Сталася ця страшна подія 3 серпня пізно ввечері у селі Танське Уманського району. Ймовірніше причиною її смерті став побутовий конфлікт. Про це повідомляє «Рідний край».

Як розповідають сусіди, молода жінка приїхала з дітьми до власної матері на постійне проживання. Офіційних стосунків вона не мала. Проте мати, доволі жорстока та конфліктна жінка, постійно скандалила і била дочку, чого та не витримала і покінчила життя самогубством.
Раніше в цій же сім’ї померло двоє дітей. Знову ж таки, вони були постійно побиті, голодні, недоглянуті, хворіли, але людська байдужість та безвідповідальність призвели до їхньої смерті.
На цей час малята-сироти перебувають в Уманській ЦРЛ. Старший хлопчик, якому 2 роки, має вроджену ваду зору. Дівчинці всього лиш 2 місяці від народження.

Звертаємося до всіх небайдужих! Сиротам потрібне харчування, памперси, одяг. Передати їм допомогу можна у дитяче відділення Уманської ЦРЛ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x