Кантакузівка − найспортивніше село Драбівщини

Кантакузівка − найспортивніше село Драбівщини

Уже стало доброю традицією проводити в районі спортивні змагання «Найспортивніше село Драбівщини». От і цьогоріч з метою популяризації здорового способу життя та розвитку фізичної культури і спорту 5 серпня на районному стадіоні «Колос», 25 сільських команд району показали свої спортивні досягнення.
Привітати учасників команд завітав перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Лобода, голова районної ради Володимир Дзега, члени оргкомітету і суддівської колегії та вболівальники. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

Змагання між командами проходили з міні-футболу, з перетягування канату, з армреслінгу, настільного тенісу, гирьового спорту, дартсу, шахів та шашок.
За підсумками загальнокомандних балів визначено переможців. Переможцями 2017 року стали: команда с. Кантакузівка (418 очок) та зайняла І місце, ІІ місце зайняла команда із с. Степанівки (415 очок), ІІІ місце команда с. Золотоношка (322 очок), ІV місце – Нехайки (298 очок), V місце − Перервинці (270 очок).

Переможцям районних змагань вручено сертифікати на грошові винагороди: команді Кантакузівської громади – 10,0 тис. грн, Степанівської – 8,0 тис. грн, Золотоношківської – 6,0 тис. грн., Нехайківської – 4,0 тис. грн, Перервинцівської – 2 тис. грн (кошти будуть перераховані на рахунки сільських рад). А команда-переможець із Кантакузівки, згідно з Положенням, візьме участь у фінальних змаганнях серед кращих сільських команд області 9 вересня 2017 року у м. Городище.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x