Чорнобаївський грабіжник поцупив велосипеди

Чорнобаївський грабіжник поцупив велосипеди

Зловмисник проник у нежитловий будинок, звідки викрав металеві вироби та два велосипеди. Сума збитків завданих його незаконною діяльністю – близько 1 500 гривень. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чорнобаївського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернулась 57-річна жителька одного із сіл району. Вона розповіла, що із дачного будинку її знайомого, який тимчасово там не проживає, викрадено металеві вироби та два велосипеди.

Працівники міліції розпочали заходи по встановленню особи, яка могла бути причетною до цього кримінального правопорушення. У розмові з жителями села, правоохоронці дізналися про те, що нещодавно місцевий житель віз вулицями села візок, заповнений металевими виробами. Дільничні інспектори взялися перевіряти отриману інформацію, адже біля будинку потерпілого було виявлено сліди від коліс. Вони і привели працівників міліції до будинку 18-річного місцевого жителя. Побачивши на порозі чоловіків у міліцейській формі, він відразу у всьому зізнався та пояснив, що останнім часом ніде не працює, тому вирішив підзаробити таким чином.

На сьогодні речові докази вилучено. За фактом крадіжки слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x