Викрадача велосипеда спіймали через 15 хвилин

Викрадача велосипеда спіймали через 15 хвилин

Ним виявився 41-річний житель одного з сіл Драбівського району. Чоловік викрав велосипед, щоб відремонтувати свій двоколісний. За цим фактом відкрили кримінальне провадження. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернувся 35-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку велосипеда, який він щойно залишив біля приміщення однієї із перукарень селища. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Двоколісний, схожий на викрадений, правоохоронці виявили під час патрулювання на одній із вулиць через 15 хвилин. Керманич велосипеда, помітивши поліцейських, намагався звернути між домівками та зникнути, але його наздогнали та зупинили. Ним виявився 41-річний житель одного із сіл Драбівського району, який не зміг пояснити своєї поведінки та звідки взяв транспортний засіб, зізнався, що він крадений. Хотів розібрати його на запчастини та відремонтувати свій велосипед.

Речовий доказ вилучено. За цим фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x